Kirjoittajat

Tanja Heleä

Tanja Heleä

Olen 40-vuotias kuntoilusta, matkailusta ja normaalielämästä bloggaava nainen. Vapaa-aika kuluu joko salilla tai lenkkipolulla. Juoksuharrastuksen olen löytänyt muutama vuosi sitten ja kesäkuussa 2014 juoksin ensimmäisen puolimaratonin. Lisäksi käyn aktiivisesti erilaisissa tapahtumissa, kuten messut, markkinat ja festarit.

http://www.lily.fi/blogit/yksi-paiva-elamasta

Petri Hollmén

Petri Hollmén

Turkulainen yrittäjä, joka rakastaa hyvää ruokaa ja palvelua. Elää nyt uutta tulemista Turun lähimatkailussa vietettyään kolme vuotta Sveitsissä.

Anna-Maria Karhu

Anna-Maria Karhu

30+ perheenpää, äiti ja innokas reissukoordinaattori

Krista Kokkonen

Krista Kokkonen

Olen parikymppinen elämän pienistä nautinnoista onnea ammentava turkulainen nainen. Arkeni ilo voi olla vaikkapa kuppi kahvia, uunituoreen omenapiirakan tuoksu, hyvän kirjan sivujen tuntu sormissani, kaunis maalaus, tarttuva biisi tai kävely Aurajoen rannalla.

http://suupalojaelamasta.blogspot.fi/

Elisa Koskinen

Elisa Koskinen

Media-alan monitaituri, joka rakastaa musiikkia, raakakakkuja, matkailua, jalkapalloilua ja romanttisia tosi-tv-formaatteja.

Liisa Lalu

Liisa Lalu

Turussa asuva ja sitä rakastava, paljon hymyilevä herkkusuu. Kuluttaa kulttuuria ja myös itse järjestää sitä.

Taru Lehtonen

Taru Lehtonen

Paljasjalkainen, utelias ja iloinen turkulainen. Harrastuksiin kuuluu musiikin kuluttaminen (korvanapeista ja livenä), virkkaaminen, liikunta, lukeminen ja monikanavainen some. Paras motto lienee "tartu hetkeen".

http://www.turuntarzan.com

Riikka Mikkola

Riikka Mikkola

Turkulaistunut kolmekymppinen kahvilafani, joka viihtyy Turun kuppiloissa, tykkää testailla uusia ravintoloita ja kiertelee Turun kulttuuritapahtumissa ja pikkuputiikeissa.

http://www.santsikuppi.fi

Soili Mustapää

Soili Mustapää

Mediataiteilija, valokuvaaja ja blogisti. Haluan tallentaa hetkiä, jolloin jokin uusi asia tai prosessi syntyy tai luodaan ajassa - luoda katoavaisesta katoamatonta. Tämä tavoite mielessäni työskentelen yhteiskunnan kaikilla tasoilla.

http://mustapaa.wordpress.com

Riikka ja Jenna Nieminen

Riikka ja Jenna Nieminen

Olemme 26-vuotiaat turkulaistuneet kaksoset, jotka kuluttavat vapaa-ajallaan mielellään kaupungin lenkkipolkuja ja kahviloiden penkkejä. Turussa mielestämme parasta on brunssit ja jokiranta, erityisesti aurasillan ja tuomiokirkkosillan välinen alue pastellisävyisine taloineen.

http://kaksiyhdenhinnalla.com/

Virve Kulmala

Virve Kulmala

Innovatiivinen kulttuuri-alan moniottelija, joka muotoilee, valokuvaa ja kirjoittaa. Opiskellut ohessa Master Of Arts -tutkintoa Leadership and Service Design -koulutusohjelmassa ja valmistunut siitä palvelumuotoilijaksi.

http://www.virve.fi

Sanna Paalu

Sanna Paalu

"Ihmiset tulevat unohtamaan mitä olet sanonut tai tehnyt, mutta he eivät tule ikinä unohtamaan, mitä sait heidät tuntemaan."

Sanna Perkonoja

Sanna Perkonoja

Monenpaika sorkkija erilaisis rooleis: äitee, emänt, töis päiväkodis, ikuine opiskelija.. Enkä usko enne ku testaan ite ja se tehdää mitä lupaanki. Melkee nelikymppine pupupöksy. Nautin herkuist, perhee kans yhdes tekemisest ja ystävie kans höpsöttelyst.

Taru Lauru

Taru Lauru

40+ kulttuuriantropologiopiskelija, jonka sydäntä lähellä ovat kansainvälisyys, monikulttuurisuus, matkustaminen ja valokuvaus. Haaveena on retriittivaellus Santiago de Compostelaan.

Victoria Qvist

Victoria Qvist

Suomenruotsalainen kalustemuotoilija ja visualisti, jonka elämä kuljetti Turkuun yli kuusi vuotta sitten. Muotoilu ja matkailu ovat lähellä sydäntäni ja rakastan kaikkea niihin liittyvää.

http://qandvictoria.wordpress.com/

Liina Sinnelä

Liina Sinnelä

Joogan taivuttama freelance-kääntäjä, äiti, vaimo, teenjuoja ja tanssija Kakolanmäeltä. Rakastaa Turkua ympäri vuoden.

Päivi Säiniö

Päivi Säiniö

Kulttuurinnälkäinen työtön humanisti. Elää ja hengittää ohjattua ryhmäliikuntaa. Valokuvaa omaksi ilokseen. Saa virtaa trance -musiikista. Lukee tuoretta kotimaista kirjallisuutta, fillaroi Turun katuja, nauttii elämän pienistä nyansseista. On valloittanut Kilimanjaron, toivoo valloittavansa työmarkkinat.

Helena Särkijärvi

Helena Särkijärvi

Turunmaan saaristossa Paraisilla asuva seikkailija, joka ihailee vilpittömästi Muumipeikkojen elämäntapaa ja rentoutuu parhaiten luonnon helmassa. Mukaan meininkiin napataan usein myös pikkuinen länsiylämaanterrieri Hertta. Aktiviteettien ja ruoan suhteen on lähes kaikkiruokainen, mutta arvostaa etenkin aitoutta ja maanläheisyyttä. Lähialueilla pienimuotoisesti ja vastuullisesti tuotetut herkut ja elämykset vetoavat takuuvarmasti tähän saariston iloiseen nautiskelijaan.

Tiina Vigelius

Tiina Vigelius

27-vuotias matkailualan opiskelija, joka rakastaa kaikkea, mihin liittyy seikkailullisia fiiliksiä.

Anneli Ylhävuori

Anneli Ylhävuori

Olen keski-ikäinen kulttuurista kiinnostunut nainen, joka osaa arvostaa laadukasta ruokaa ja henkeäsalpaavia kulttuurielämyksiä.

Mirka Kallio

Mirka Kallio

Helsinkiläinen toimittaja ja matkabloggaaja. Sydämeni sykkii ihmisten kohtaamiselle, seikkailuille maailman turuilla ja toreilla sekä kauniille auringonlaskuille.

http://www.rantapallo.fi/maassataimaantavalla