Pimeää menoa Flowparkissa

Iltojen pimentyessä sohvannurkka saattaa vetää puoleensa, mutta muistattehan, että syysiltoinakin Turusta löytyy vaikka mitä tekemistä! Jos kaipaa ulkoilua, jännitystä ja haastetta, kannattaa suunnata Flowparkiin.

flowpark

flowpark1

Me päästiin testaamaan, millaista on flowparkkaus illan pimeydessä. Aurinko ei ollut vielä ihan kokonaan laskeutunut, kun saavuttiin paikalle ja hyvä niin. Oltiin ensikertalaisina liikkeellä, joten oli hyvä päästä valoisaan aikaan näkemään, miltä puistossa näyttää. Ehdittiin myös ennen hämärän laskeutumista saada opastusta touhuun ja turvavaljaiden käyttöön, mutta siellä radoilla seikkaillessa pimeys sitten yllätti.

flowpark2

flowpark3

flowpark4

Me lähdettiin vähän ehkä optimisteina heti liian vaikeasta radasta liikkeelle, tai ei rata vaikea ollut, mutta se oli niin korkealla… Koko puisto taisi kaikua meidän paniikkinaurusta, kun yritettiin selvitä korkeuksissa! Pakko myöntää, että siirryttiin suosiolla vähän helpompiin (ja matalampiin) ratoihin, niissä oli hyvä totutella ja opetella. Suosittelen epävarmoille tai ensikertalaisille ensin niitä vähän matalampia (lasten) ratoja ennen korkeuksiin kiipeämistä!

flowpark5oik

flowpark6

Pimeyden laskeuduttua puiston fiilis muuttui jotenkin vielä jännemmäksi. Onneksi kypärässä oli valo, jonka avulla näki, mitä edessä odottaisi. Meidän lisäksi paikalla ei lauantai-iltana ollut enää montaa muuta kiipeilijää, joten saatiin rauhassa edetä, panikoida ja hyppiä radalta toiselle. Me ehdittiin flowparkkailemaan vähän alle kaksi tuntia ennen kun piti paikan sulkeutuessa lähteä, mutta olisin voinut olla pidempäänkin. Kannattaa siis varata hyvin aikaa, jos tuonne suuntaa!

flowpark7

Kokonaisuudessaan käynti oli jännä kokemus, aluksi ehkä jännitti vähän, mutta loppua kohden homma alkoi sujua jo paremmin. Pimeys toi oman lisänsä hommaan, joten jos olet joskus käynyt valoisaan aikaan puistossa ja kaipaat lisää haastetta, niin suosittelen uutta visiittiä pimeään aikaan!

www.flowpark.fi/turku