Radisson Blu Marina Palace – Palatsi Aurajoen rannalla

Kallio_Marina (1)

Kaupungin parhaalla paikalla, Aurajoen rannalla, sijaitsee Radisson Blu Marina Palace, jota olen aiemmin ihaillut vain kauempaa. Hotelli palkittiin vuonna 2013 Travellers´ Choice-tittelillä. Viikonlopun mittaisen kokemuksen perusteella sanoisin, ettei aiheetta.

Kallio_Marina (2)

Kallio_Marina (3)

Majoituimme Business Class-huoneessa, jonka mukavuuksiin kuuluu mm. Nespresso® Gourmet -kahvinkeitin, päivän lehtiä & aikakausilehtiä, erillinen makuualkovi, langaton laajakaista sekä mahdollisuus myöhäiseen uloskirjautumiseen. Huoneen ehdoton helmi on Radissonille suunniteltu Magic Dreams-sänky, johon saa itse valita tyynyn ja peitteen useasta vaihtoehdosta. Oheistarvikkeina tarjolla on kirkasvalolamppuja ja hierontalaitteita. Voin vilpittömästi todeta, että en muista, milloin olisin nukkunut yhtä hyvin. Unet siis todellakin olivat maagiset.

Kallio_Marina (4)

Kallio_Marina (5)

Hotellilta löytyy myös sauna ja kuntosali sekä Izumi-kauneushoitola, josta olen kuullut hyvää palautetta, mutta jonka testaaminen jäi tällä erää myöhempään ajankohtaan. Lisäksi suosittelen tutustumaan hotellin lähialueeseen. Aurajoen ympäristö on mitä hurmaavin mihin tahansa vuodenaikaan.

Kallio_Marina (6)

Kallio_Marina (7)

Business-huoneeseen on saatavilla veloituksetta aamiainen huoneeseen tarjoiltuna, mutta emme malttaneet testata tätä vaihtoehtoa, sillä aamiaisesta buffetissa tuli niin hyvä fiilis. Erityismaininnan ansaitsee pöytiin tarjoiltu kahvi/tee. Jälkimmäisenä aamuna tarjoilija muisti meidät, ja siitäkin jäi kiva fiilis. Aamupala on laaja, jokaiselle taatusti löytyy mieleistä syötävää. Tyrnishotti toi hyvän fiiliksen ja tunteen siitä, että vitamiinit virtasivat suonissa.

Kallio_Marina (8)

Kallio_Marina (9)

Isompaan nälkään testasin katutasossa sijaitsevan, jokimaisemalla varustetun Grill It-ravintolan. Puuhiiligrillissä valmistettu pippuripihvi maistui sen verran mainiosti, että grilliruuan ystäville ravintolaa on helppo suositella.

Kallio_Marina (10)

Kallio_Marina (11)

Syyskuussa Radisson Blu-ketjulla oli käynnissä 11. kertaa järjestetty vastuullisuuskuukausi, jonka tarkoitus on lisätä tietoisuutta ympäristöasioista ja yhteiskunnallisista teemoista. Kuukauden aikana järjestettiin erilaisia tempauksia sekä kerättiin varoja Senioripysäkki-toimintaan. Tästä lähtee minulta monta lisäpistettä Radissonille. Jokainen hotelli saisi ottaa mallia :).

Kallio_Marina (12)

Radisson Blu Marina Palace Hotellin sivut: www.radissonblu.fi