Flowparkis huima päivä iha kaikil

Ei tienny tää emänt aamul herätes, et mitä päiväs olika odotettavis. Olin näet luvannu tämmösen pupupöksyn lähtee niin sanotust soitellen sotaan, ku ilmotin mein perhee testaamaa kuis sitä ollenka voitais viihtyy tuol Flowparkis. Eihä sitä tavalline ihmine usko enne ku ite kokeilee!

No ei siin mittä, rohkee rokan syö sanotaan ja paikan pääl sit mentti. Mukulat ja isäntä ite oli varsi innoissas, mä en niinkäs sit enää ku alueel päästi. Kui minuu niin pal sit vast alkoski kadutta, et tämmöstäki tul luvattu ja korkianpaikankammo iski ku salama kirkkalt taivaalt.

Muut hurjapäät siel sit veteli yläilmois, ku tämä äitee pidätteli itkuu vetäessää vermei päälles. Kyl meinaa meinas tul äiteet ikävä enne ku ees maan kamaralt nousti. Tietty sitä sit oli pakko kokeil men niit ratoi, ku kert pikkupippuritki veteli siel niinkun kotonas. Ei maar sitä ny parantunu näyttää julkisest, et pelotti niin maan perusteellisesti.

Perhee teini hyppii tasolt toisel

Perhee teini hyppii tasolt toisel

Mein teiniprinsessa kyl yllätti meijät kaikki! Siel se kuulkaas mennä viipotti isukin kans vaikeit ratoi, vaiks kylhän mää äiteenä näin et välil häntäki jännitti. Mut ei luovuttanu, vaan meni nii rohkeest korkeimpa puuluisuunki! Kyl saa olla ylpee jälkikasvustas! Niin ja meitin pikkupippuri vast meniki kierrokset kaakos lastenratoi ja haaveili, et sit isompan hänki menee siel korkial, mut viel o liia pien tappi siihe hommaa. Välil hän kyl meinas unhottaa turvallisuussääntöi ku meni nopeemmi mitä järki kerkis mukan. Iha perus.

Mun onneks oli tuo pikkuemäntä mukan, sil verukkeel mä pystysi olema vaa niis lastenradois apinan roikkumas. Ja silti jänskätti, mut en itkeny. Hiki vaa kuulkas lens ja hauskaa oli, aikuiste oikeest! Uskomattoma mukava päivä vietetti yhdes, eikä sisaruksekka kinannu kertaaka. Nauretti paljo ja kyl seuraavan päivän tämmösel sohvaperunal löytys kadoksis olleit lihaksii. On meinaa ollu yllättävät paikat kipiän, hyväl taval. Kyl vaa kelpaa suositel paikkaa muillekki kokeiltavaks!

Pikkupippuri roikku apinaverkos

Pikkupippuri roikku apinaverkos

Emäntä ite koittaa selviytyy ees lastenradast

Emäntä ite koittaa selviytyy ees lastenradast

Ja täs viel kuvei testaamisest (siin mä kyl olin tosi hyvä..)

Perhee huimapäät korkeuksis

 

Isukki näyttää mallii kuin men vaijeriliukuradal

Isukki näyttää mallii kuin men vaijeriliukuradal

Flowparkin sivut: www.flowpark.fi