Romanttinen kynttiläuinti Holiday Club Caribiassa

Hämyisä kynttilänvalo, lämmin vesi ja tunnelmallinen musiikki. Niistä on tehty Turun Holiday Club Caribian marraskuiset kynttiläuinnit. Caribia on tarjonnut koko kuukauden ajan aikuisille perjantai-iltaisin pulahdusta kynttilänvalossa.

Puolisoni kanssa testasimme tätä meille ennen kokematonta elämystä yhtenä pimeistä marraskuun perjantaista. Tunnelma altaalla oli ihanan rauhallinen ja mukavan hämärä.

Lukuisat kynttilät antoivat sisätilan altaille omanlaisensa tunnelman. Ulkoaltaalla vuorostaan allasta ympäröivät muhkeat kynttilälyhdyt.

Rauhallinen musiikki loi lisää tunnelmaa: nyt ei riehuta ja leikitä, vaan rentoudutaan ja nautitaan lämpimistä vesistä. Kynttiläuinnin ikäraja on 18 vuotta, joten altaalla ei kaiu lasten ääniä, eivätkä liukumäet kohise.

Ulkoaltaalla voi kirkkaana iltana nauttia kauniista tähtitaivaasta, luonnon ikiomasta televisiosta tai valoshow’sta. Kun altaassa kelluu selällään, voi unohtaa arkiset murheet ja tuijottaa vain kaukaisuuteen.

Monet pariskunnat halailivat ja suukottelivat toisiaan altaassa. Tunnelma on lämpöinen ja käsinkosketeltavan nautinnollinen.

Miten ihana hetki rentoutua kiireisen työviikon jälkeen! Altaalta poistui ainakin kaksi rentoutunutta ja raukean hyväntuulista ihmistä, eli puolisoni ja minä.

Kynttiläuinteja järjestetään seuraavan kerran helmikuussa 2018. Seuraa Holiday Club Caribian kotisivuja.

Lisätietoja