Holiday Club Caribia ja aiempaa laajempi ravintolamaailma

Vuosia on vierinyt siitä kun viimeksi yövyin puolisoni kanssa Caribiassa. Kylpylähotelli on ehtinyt vaihtaa sillä aikaa omistajaa ja samalla koko hotelli remontoitiin. Oli kiva nähdä, mikä hotellissa on muuttunut.

Ja olihan se muuttunut, aina vain paremmaksi! Jo etsiessämme toisessa kerroksessa ollutta standard-huonettamme huomasimme käytävien uuden ilmeen. Niin huoneiden ovet kuin käytävämatotkin olivat vaihtaneet väriä. Ovien tummanruskea panelointi jatkuu tyylikkäästi myös huoneessa antaen kivan ilmeen.

Hotellin käytävät ovat saaneet uuden tumman paneloinnin.

Huoneessamme odotti hotellinjohtajan tervehdys: mahtava hedelmävati täynnä ihania ja maistuvia herkkuja sekä pullollinen kuohuvaa. Täytyy myöntää, että herkut tuli napsittua suihin alta aikayksikön!

Hotellinjohtaja oli lähettänyt huoneeseemme tervehdykseksi hedelmävadin ja pullon kuohuvaa.

Huoneemme oli perustason huoneeksi kivan tilava. Sängyt olivat ihanan leveät ja oikein pehmeät.  Niissä oli todella hyvä nukkua.

Hotellihuoneeseen tutustumisen jälkeen kiertelimme hotellissa tutkien, mitä uutta sieltä löytyy. Ravintolamaailma oli uudistunut aika tavalla. Aiemminhan siellä tuntui olevan tasan kaksi ruokapaikkaa: Hesburger ja varsinainen ruokaravintola.

O’Learys-baarissa voi katsoa urheiluotteluja.

Nyt ruokapaikkoja on useita. Heti vastaanottoa vastapäätä löytyy O’Learys-ravintola ja Boston Bar. Ensimmäisessä on tarjolla muun muassa salaatteja ja burgereita. Jälkimmäisestä saa puolestaan kurkunkostuketta ja pientä purtavaa.

Alakerrasta puolestaan löytyy tutun Hesburgerin lisäksi Classic Pizza Restaurant. Valinnanvaraa on siis tullut aiempaa enemmän.

Hotellin kylpyläkerroksessa on uusi Classic Pizza Restaurant.

Päädyimme herkuttelemaan Classic Pizzan Rudolf-pizzalla. Nimensä mukaisesti siinä on kylmäsavustettua poroa, leipäjuustoa, karpaloa ja lakkahilloa. Yhdistelmä on jännittävä ja epätavanomainen.

Rudolf-pizzassa on nimensä mukaisesti poroa.

Hyvin nukutun yön jälkeen lähdimme tyytyväisinä Caribiasta. Tänne on tultava toistekin!

Caribian aamupala on säilynyt tuttuun tapaan laadukkaana ja runsaana.

Lisätietoja