Hohtominigolffauksest hauskaa kisafiilist arkiehtooseeki

Kilpailuhenkine perhe ku ollaa, ni tää testaus oli meil just ku nenä päähä. Päästii ny meinaa testaamaa ketä meist saa hohtominigolffattuu ”hole in one” -tyyppisest ja kenest tulee mein perhee golffimestari.  

Hohtogolf West Coast oli kyl äärest helppo löytää. Iha tos Turu torin kulmal, siin ortodoksise kirko vieres se o. Et ei voinu eksy! Sin ku päästii, ni meit otettii ilosest vastaa, saatii heti pelivehkeet ja se pelilappu, mihi kirjataa ne tulokset. Ja sit päästiiki jo alottaan kisa. 

Ratavahti

Pikkupippuri oli iha innoissas, ku oli joskus aikasemmi ollu tuol synttäreil hohtominigolffaamas ja siks se oli hänel jo tuttu paikka. Hän pääski sit olemaa meil se opas ja kertomaa, mist alotetaa ja mite siel mennää. Tärkiä homma! 

Ounou.. Ehdi ny maalii enne ku auto ajaa päält.

Teiniprinsessal oliki pelis heikompi sihti ja tuuriki. Ei meinannu kovi helpol saada palloo sin maalii. Jossai radois hän sit tahkoski sen maksimimäärä, eli kymmene lyöntii radal, ennenku golfpallo oli siel kolos. Mut ei sen puolee, kyl osa radoist oli oikiast aika haastavii, eikä monestka tullu sitä tavoteltuu ”hole in one” -pistemäärää kellekkä. Paras oli, ku kattos ensteks, mimmone rata oli, ni sit pystys ehkä hiukka miettii, mite löis palloo. Mut kyl tietty tuurilki oma osas täs pelis vaa o. Ja vaiks isukki sai mallii äiteelt kui pelataa, ni ei se ollu hänellekä helppoo. Et haastet kyl riitti jokasel. 

Isukki antaa neuvoi

Radois oli paljo erilaisii toimintoiki, et siel saatto liikkuu jotai osii tai tul äänii. Oliha ne kyl iha kivannäkösiiki kattel, ku kaik radat o erinäkösii. Eri teemasii ratoi o kaiken kaikkias viistoist, joist neljä o sellasii kauhuratoi. Et kaikki radat ei sit passaa iha pienemmil, mut suuri osa kyl sopii kaikil, kenel jo maila pysyy käsis. Me tietty käytii kaikki radat testaamas ja kisaamas.

Äitee näyttää mallii

Sit siel o joku ahtaanpaika kammokujaki, mis mein likat kävi. Oli kuulemma aikamoine. Kyl heit sentäs nauratti sen jälkee, et ei vissii ainaka mikää hirmuse kauhia ollu. Äitee ei tiettykä pupupöksyn sin ängenny. 

Isukki miettii pelikuvioi

Voittaja o helppo hymyil

Hauska ehtoo meil sit oli jällee kerra ja naurettiiki tosi paljo illa aikan, et kannatti kyl tosissaa men. Nii ja ikin ku en oo enne voittanu mein perheen jutuist missää, ni ny kävi tuuri ja tää päivä koitti, ku tää äitee otti rökälevoito. Meinaa täl voittajal oli yhtees vaa 45 pistet kaikist radoist, ku seuraavaks tulleel sit oliki reilut kymmene pistet enemmä. Täytynee kyl viissii ottaa jossai vaihees uus matsi, ku ehkä hiuka otti isännän kilpailuvietil pääl tää tappio.  

Lisätietoja