SuperParkist hiki pintaan

Täl kertaa meil testattavaks tuli varsi mielenkiintone paikka. Erityisest meidä perhee 9-vuotias pikkupippuri odotti et päästäis riehumaa iha luvan kans ja viel koko perhe yhdes. Teiniprinsessal oli taas tietty kovii ennakkoluuloi mut tuli kuiteski mukaan pienen suostuttelun ja lahjonna jälkee.

ampu-tulee-1

syotto-tulos

Turun Caribias o siis nykyisi sellane sisäl oleva toimintapuisto. SuperPark nimeltäs. Ei kuulemma haittaa vaiks satais mummoi taivaalt, ni sin pääsee touhuumaan. Tai ainaski jotaki siihe malliin heitin nettisivuil luki. Sin siis kattomaa mitä siel sit oikiast o. Rannekkeet kätte ja eiku sisäl vaa. Ensvaikutelma oli et täähä o ku sellane mahottoma iso hoploppi. Joka puolel oli jotaki juttuu ja ens alkuu mein tarttiki katel läpi mitä kaikkee o tarjol.

ny-lahtee

Meil kyl sattus sellane härdellipäivä, et oli väkee ku pipoo. Tais ol synttäreitte viettäjii ja muutenki erilaisii porukoi liikkeel hyvi paljo. Mut yllättävä hyvi SuperPark vetää populaa sisääns, ku ei ny niin mahdottomast tarttenu eri juttuihi odotel. Yhe kerra tais ol ku tartti teinipoikii pyytää siirtymää et muutki pääsis kokeilee. Jossain nois touhuumisjutuis vois kyl ol semmone kello, mikä rajottais siin oloaikaa, ni sit olis kaikil selvä peli et ny o toiste vuoro välil.

trampoliinin-mestarihyppija

vaahtomuovimeres

Erilaisii kiipeilyhärpäkei tuli munki kokeiltuu, ja tartte myöntää et hiukka minuu huimas enkä iha korkeimpaa sit enää kiivenny. Mut isukki ja pikkupippuri tais käydä sielläki. Käytii me ajelemas polkuautoil ja pomppimas trampoliinil. Pikkupippuri erityisest nautti siit ku sai hypät sin vaahtomuovipaloihi. Teinprinsessan kans otettii kisaa siit kumpi siin tanssimatol vetäsee enempi pistei. Äitee hävis paril pisteel, mut löysi muun lajin mis sit sai loistaa. Eli munst olis pitäny tul pesäpallosyöttäjä. Isukki testaili monee otteesee kui kovaa lyö kiekkoo/palloo tai heittää frisbeet.  Jokasen makuu oli siis jottai liikunnallist puuhaa. Jos ny jottai negatiivist haluu sanoo, ni kiipelyseinä olis voinu tietty ol isompi ja jotku välineet oli selväst jo ny ollu kovas käytös.. Mut sekä ei taida olla ihme ku katteli menoo ympäril.

kiipeilyseinan-sankari

viimine-ylhaal-o-matamuna

Siel saa siis oikeest aikuisekki touhut mukuloittes kans iha jokases laittees ja puuhas. Ja voidaa myöntää meist jokane, et hiki oli meil kaikil. Varsinki noil perheen kilpailuhenkisil ku tartte kaikki ottaa ain nii tosissas. Siel muute saa ol vaiks koko päivä, koko raha edest nii sanotust. Mein perhe touhus useemma tunnin ennen ku meiti testauskunto hiipus. Enite äiteel tuli väsy, myönnetää.  No seuraaval kerral sit kauemmi.

mukulat-kisailee

fortunakisa-menos

Hauskaa oli joka tapaukses, meil kaikil ja viel yhdes touhute. Ei tainnu pikkupippuri ja teiniprinsessa ees tapel koko aikan yhtää. Mun mielest tää o hyvä lisä tän Turun seudul, tämmöne koko perhee toiminnalline sisäpuisto. Varsinka ku aattelee silt kantilt kans, et tämmöne sohvaperunaki sai liikuttuu vähä niinkus ohimennen huomaamattas sen vert et oli hiki..

potkuautoiluu-1

isukki-ja-pikkupippuri-testailee-skeittaust

Vinkkin sit muillekki et kannattaa muute ottaa mukaa sisäkengät jos meinaa skeittailemas käydä. Muute voi käydä samal viisiin ku mein isukil, et jää varpaat skeittilaudan renkaan alle ku yritti näyttää mallii meil nuoremmil. Teinipojat kyl kuiskivat toisillens et vois se ees yrittää jotai tempui tehdä. No yritti ja komia o ny mustelma ukkovarpaas. Mut tietty sukkasiltaski pärjää, mut seuraaval kerral me ainaski otetaa ne sisäkengät messii. Iha varuiks.

Lisätietoja: SuperPark Turku