Päivä laineilla, ilta Turun keskustassa

Kunnollisen irtioton arjesta saat suuntaamalla matkan kohti kesäistä Turkua ja lähtemällä Piknik-päiväristeilylle merelle. Halutessasi voit yhdistää risteilypäivään yöpymisen esimerkiksi Turun keskustassa sijaitsevan hotelliklassikon Original Sokos Hotel Hamburger Börsin tyylikkäässä ja nykyaikaisessa huoneessa ja nauttia kaikista hotellin ja Turun tarjoamista elämyksistä.

grace-in-archipelago

Kauppatorilta pääset aamulla bussiin, joka vie sinut suoraan Turun satamaan Viking Linen terminaalin eteen. Matkasi läpi kauniin ja ainutlaatuisen Turun saariston voi alkaa!

Laivamatka käynnistyy mukavasti herkullisella aamiaisella, jonka aikana voit ihailla ohi lipuvaa saaristoa. Turun ja Ahvenanmaan saaristo yhdessä ovat maailman monisaarisin saaristo ja kauniita merimaisemia katsellessa mieli rentoutuu. Jos lähdet matkaan lasten kanssa, juniorit voivat vipeltää Ville Viking Play & Fun -osastolla, joka on lasten oma leikkimaailma kesän ajan. Aamupäivän voit viettää musiikin, tanssin ja muun viihteen parissa.

Food-Garden-TAble-Amorella

Iltapäivällä raikkaasti uudistettu Amorella vaihtuu uuteen ja loisteliaaseen Viking Graceen. Risteily Gracella kannattaa aloittaa Buffet Aurorassa, jossa saat perinteisten herkkujen lisäksi maistella maailman keittiöiden makuja. Lapsiperheelle myös rento Frank’s on upea vaihtoehto. Kesän kunniaksi Punaisilla laivoilla tarjoillaan lasten ideoimia ruokia, listasta löytyy mm. isän poronkäristystä, Oreo-juustokakkusia sekä Siiri-mummon makaronilaatikkoa. Kesän lastenmenu on tarjolla laivojen à la carte -ravintoloissa ja buffetissa pitkälle syksyyn asti. Ruokailun jälkeen kannattaa tehdä edullisia ostoksia tax-free-myymälässä, jonka upeista valikoimista löydät muotia, ruokia, juomia, designia ja tuliaiset kotiinpaluuta varten.

VikingLine02

Ennen satamaan paluuta pääset nauttimaan tanssiorkestereista ja laivan muusta monipuolisesta kesäviihteestä. Aurinkoisessa säässä kutsuvat ihanat ulkokannet. Mikäli merielämä vetää puoleensa enemmän, voi piknik-risteilyn sijaan valita koko yön yli kestävän risteilyn tai viettää päivän Tukholmassa.

Viking-Line

Satamasta pääset helposti takaisin keskustaan esimerkiksi bussilla ja voit palata tuliaisten ja kokemusten rikastuttamana Original Sokos Hotel Hamburger Börsiin. Lisäenergiaa illanviettoon saat hotellin ravintoloista – voit valita rennon Shamrockcafeen avotuliuunipizzan, Oscar Pub & Grillin klassikkoannoksista itsellesi mieluisimman tai nauttia ranskalaishenkisen bistro Frans & Emilien sesonkiannoksista.

Hamburger-Börs,-Oscar-Pub-&-Grill,-Börsin-Puisto

Kesäilta jatkuu pikkutunneille asti Börsin Puistossa tai Börs Night Clubissa – tai leppoisasti hotellin lobbybaarissa Börs Bar & Caféssa. Ja kun on levon aika, on helppo siirtyä hotellihuoneeseen saman katon alla.

Hamburger-Börs-börs-night-club-2

Aamun piristyksenä ehdit nauttia vielä aamusaunasta ja virkistävästä aamu-uinnista hotellin ylimmässä kerroksessa – ennen tai jälkeen maukkaan aamiaisen.

visitturku.fi – Viking Line
visitturku.fi – Original Sokos Hotel Hamburger Börs