Rentoutumista Ruissalon saarella

Kuvankaunis Ruissalon saari tarjoaa monipuoliset puitteet rentouttavan kesäviikonlopun viettoon. Yksi houkuttelevimmista vaihtoehdoista on suunnata Ruissalon Kylpylään, missä on helppo unohtaa arki ja rentoutua kaikessa rauhassa. Luonnon helmassa saat hemmottelua kaikille aisteille: kauniin merinäköalan, rauhallisen Ruissalon luonnon erilaisine aktiviteetteineen sekä rentoutusta ja virkistystä sekä allasosastolla että monipuolisissa spa- ja kauneushoidoissa. Kylpylästä löytyvät myös tanssiravintola sekä kahvila, jossa tarjoillaan oman leipomon tuotteita.

Ruissalospa1

Ruissalon Kylpylän monipuoliseen tarjontaan kannattaa tutustua jo ennakkoon, sillä valikoimassa on monenlaista hemmotteluhoidoista aktiivilomailuun. Päivä kannattaa joka tapauksessa aloittaa Ruissalon Kylpylässä runsaalla, saaristolaishenkisellä aamiaisbuffetilla, ja suunnata sen jälkeen esimerkiksi allasosastolle tai Kylpylän omaan rantaan, varata aika rentouttavaan ruusukylpyyn tai lähteä nauttimaan saaristosta veneillen. Golfin harrastajille löytyy aivan kylpylän vierestä kaunis viheriö. Koirien kanssa lomailevia ilahduttaa puolestaan viereinen koirapuisto ja -uimaranta, sekä tietysti kylpylän tilavat lemmikkihuoneet. Mahdollisuuksia riittää!

Ruissalospa2

Aktiviteettien lomassa kannattaa kävellä lyhyt matka tunnelmalliselle Honkapirtille, joka on vuodesta toiseen yksi turkulaisten lempipaikoista Ruissalossa ja auki päivittäin, ympäri vuoden. Honkapirtti on mutkaton levähdyspaikka, josta saat legendaaristen munkkikahvien lisäksi myös muita leipomon herkkuja sekä keittolounasta. Myös kylpylän aulassa on viihtyisä kahvila, jonka terassilla voi rauhassa nauttia aurinkoisista kesäpäivistä.

Honkapirtti1

Päivän päätteeksi kannattaa suunnata Ruissalon Kylpylän à la carte -ravintolaan, jossa jatkaa iltaa merinäköalasta nauttien. Merisalissa iltaa voi juhlistaa vaikka tanssin parissa. Yösija ei ole pitkän matkan päässä, ja unelmien viikonlopun jälkeen voit palata rentoutuneena takaisin arjen pyörteisiin.

visitturku.fi – Ruissalon Kylpylä
visitturku.fi – Honkapirtti