Bryggman’s Restaurant & Deli – aamupalahetki rauhallisessa miljöössä

Maanantai on tunnettu viikonpäivistä epämieluisimpana. Erityisesti jos on huhtikuun loppu ja taivaalta tulee vaakatasossa räntää. Pienetkin asiat voivat silti pelastaa aamun ja tuona maanantaina siitä käy kiittäminen Turun Scandic Plazan Bryggman’sia.

DSC_2321

Meidät oli toivotettu tervetulleiksi aamupalalle Bryggman’siin, jossa valittavanamme oli klassikoita listalta, eli tässä tapauksessa English Breakfast, French Breakfast ja Healthy Breakfast. Minä valitsin Healthy Breakfastin, johon kuului Fazer Alku-sadonkorjuupuuroa, maitorahkaa, vihersmoothie, puolikas verigreippi sekä reilun kaupan kahvi. Seuralaiseni otti tuhdimman English Breakfastin pekonilla, kananmunalla, perunaröstillä, paahtoleivällä, lämminsavulohella, tuoreilla vihanneksilla sekä reilun kaupan teellä.

DSC_2326

Juomat tuotiin meille ennen ruokien saapumista. Jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä ollut parempi tarjota ne samaan aikaan ruuan kanssa, sillä säästelemäni kahvi oli jo aika jäähtynyttä ruokailun koittaessa. Toisaalta olisin hyvin todennäköisesti saanut uuden kupillisen sitä pyytäessäni. Puuroon ja rahkaan sai mukavana lisänä oman maun mukaan erilaisia siemeniä, mysliä ja marjoja. Vihersmoothie ja greippiviipaleet toivat kaivattua raikkautta annokseen. Seuralaiseni paistettu kananmuna sekä pekoni olivat valitettavasti hänen makuunsa liian suolaisia, mutta tuoreet kasvikset tasapainottivat kokonaisuutta. Annoskoot olivat tarpeeksi tuhdit molempien nälän taltuttamiseen ja itse pieniruokaisena en jaksanut edes syödä ihan kaikkea.

DSC_2322

Miljöönä Bryggman’s oli sekä rauhallinen että ihastuttavan valoisa ulkona vallitsevasta harmaasta säästä huolimatta. Palvelu oli hyvää ja kaiken kaikkiaan maanantainen aamupalahetkemme toi miellyttävän alun alkavalle viikolle. Poikkean varmasti Bryggman’siin uudelleenkin kaivatessani rauhallista kahvihetkeä!

Breakfast @ Bryggman’s
Ma–la klo 07:30–13
Scandic Plaza Turku
Yliopistonkatu 29

Bryggman’s Restaurant & Deli
www.visitturku.fi/bryggmans_